Luis Hamilton, Mercedes (©Reuters)
Luis Hamilton, Mercedes (©Reuters)

Ferari ne spopada Hamiltona

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.23. | 11:06

Šuškalo se da Skuderija nudi 40 miliona funti godišnje sedmostrukom svetskom šampionu, što demantuje on lično, zatim Frederik Vaser ispred Ferarija, kao i Mercedes u kome tvrde da se ovo dešava uvek kada treba da se potpiše novi ugovor

U Formuli 1, makar kada je reč o glasinama iz grida češće dimi, nego što vatra ume da plane. U tom maniru je i vest da se za Luisa Hamiltona, sedmostrukog šampiona sveta interesuje Skuderija. Naime, prošle nedelje „procurela“ je vest da Ferari Britancu nudi ugovor težak 40 miliona funti godišnje.

“Mislim da je prirodno kada ste još u pregovorima, da će uvek biti ovakvih nagađanja. Mislim da ništa nije konačno, osim ako to ne čujete od mene. Pa, uvek postoji bar jedna osoba koja može da piše o tome. Možda zbog prošlog vikenda, zbog otkazivanja trke, verovatno je svima bilo dosadno i počeli su da pričaju o ovome”, poručuje Hamilton, ostavljajući trunčicu sumnje da se ipak iza zavese nešto ozbiljno, odnosno konkretno javlja.

Izabrane vesti

POGLEDAJ MOZZART KVOTE ZA VN MONAKA

Da ništa nije onako kako izgleda, ili makar onako kako se priča da jeste demantuju reči Frederika Vasera, prvog čoveka Ferarija.

“Mislim, svaki tim u gridu bi voleo da ima Hamiltona u svojim redovima! Bilo bi velika laž kada ne bih rekao tako nešto. U poslednjih 20 godina ja sam razgovarao skoro svakog vikenda sa Luisom, pa tako ne moram da zaćutim samo zbog toga jer me vi jurite”, poručuje Francuz, na šta vredi dodati i da je iz Mercedesa potvrđeno da se svaki put pojavljuju slične glasine kada treba da se potpiše novi ugovor.

Frederik Vaser, Ferari (©Reuters)

Da potsetimo, Dejli mejl nedavno je zatalasao javnost vešću da perdsednik Ferarija Džon Elkan navodno u pregovorima sa Hamiltonom kome ističe ugovor sa Mercedesom na kraju sezone. Po njihovim navodima, odnosno informacijama koje su Britanci kako kažu pokupili od italijanskih i drugih medija upravo Elkan je glavna spona koja treba da poveže Hamiltona sa Skuderijom koja mu je navodno ponudila 40 miliona funti godišnje. Po njima, Karlos Sajnc je trebalo da traži novi dom, naravno u slučaju da Hamilton realizuje transfer, dok bi Šarl Lekler ostao na trenutnoj poziciji.


tagovi

Luis HamiltonMercedesFerariF1 transferiVN Monaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara